کلینیک کاشت موی دبیری فر، اهواز زیتون کارمندی خیابان کمیل

مرکز کاشت موی دبیری فر با کادری مجرب بامدیریت سرکارخانم فاطمه حیدرشناس،

آپلود عکس
https://www.aparat.com/v/4Lyol

کلینیک کاشت موی دبیری فر، اهواز زیتون کارمندی خیابان کمیل

مرکز کاشت موی دبیری فر با کادری مجرب بامدیریت سرکارخانم فاطمه حیدرشناس،

https://www.aparat.com/v/4Lyol

کلینیک کاشت و ترمیم مو دبیری فر
استفاده ازجدیدترین ابزار و تجهیزات روز اروپا
مشاوره قبل و بعد ازکاشت مو
بالاترین تراکم در هرجلسه
کاشت ریش و سبیل با بهترین متد روز دنیا
ایران استان خوزستان شهرستان اهواز
زیتون کارمندی خیابان کمیل مرکز تخصصی کاشت مو سرکارخانم دبیری فر. (فاطمه حیدرشناس)
Clinic of Planting and Restoring Hair Dabiri Far
  Use of the latest European Day equipment

Advice before and after hair extensions

Highest density per session

Iran Khuzestan Province Ahvaz



عیادة زراعة وترمیم الشعر دیبری فر
دکترفاطمه حیدرشناس
  استخدام أحدث معدات الیوم الأوروبی

نصیحة قبل وبعد ملحقات الشعر

أعلى کثافة فی الجلسة

إیران خوزستان محافظة الأهواز

آخرین نظرات
  • ۲۶ خرداد ۹۸، ۰۹:۴۳ - Inplant Hair
    Allllliiii
نویسندگان

۳ مطلب در شهریور ۱۳۹۸ ثبت شده است

 

 

داروهای بعد از کاشت مو چیست ؟

آیا استفاده از ماینوکسیدیل بعد از کاشت مو مجاز است ؟

برای تسریع در روند بهبود زخم ها بعد از کاشت مو چه دارویی مصرف کنیم ؟

جراحی کاشت مو احتیاج به هیچ دارویی ندارد. اما به دلیل اینکه جراحی انجام شده است، به مدت حداکثر دو هفته داروهایی که پزشک متخصص تجویز می کند باید مصرف شوند.

داروهای بعد از کاشت مو که به دلیل انجام عمل جراحی تجویز می شوند شامل : آنتی بیوتیک ها ، مسکن ، ویتامین C می باشند. که این داروها موجب تسکین و بهبود سریع تر زخم ها می باشد. عموما این داروها بعد از هر جراحی تجویز می شوند.

موهای کاشته شده احتیاج به هیچ دارویی ندارند. داروهای تقویتی و هورمونی هیچ تاثیری بر موهای کاشته شده ندارند.

اما چون موهای خود شخص و نه موهای کاشته شده جدید، ممکن است هنوز در فاز ریزش مو باشند، ممکن است برخی داروهای ضد هورمونی تجویز گردد.

پس داروها ی مورد استفاده در کاشت مو را می توان به دو دسته تقسیم نمود :

داروهایی که پس از هر جراحی و جهت تسریع بهبود زخم ها و جلوگیری از عفونت تجویز می شوند.
داروهایی که جهت جلوگیری از ریزش موهای غیر پیوندی تجویز می گردند.
داروهای بعد از کاشت مو ( دسته اول )
١.مسکن ها : این دارو ها عموما جهت کاهش درد بیمار تجویز می گردند.

٢.آنتی بیوتیک : تجویز این داروها عموما بعد از هر جراحی صورت می گیرد. این داروها جهت پیشگیری از عفونت احتمالی زخم هاست.

٣. مکمل ویتامینی : مکمل های ویتامینی که عموما ویتامین C تجویز می شود؛ جهت تسریع در ترمیم زخم و بهبود رویش گرفت ها می باشد.

۴.تجویز سرم جهت شستشوی روزانه زحم.

داروهای بعد از کاشت مو ( دسته دوم )
۱- فیناستراید :
این قرص که دارای تاییدیه FDA می باشد ، عمدتا جهت پیشگیری از ریزش موی بخش میانی و جلوی سراثر بخش است . این قرص با نام تجاری پروپشیا Propecia و فین پشیا شناخته می شود.

قرص Finasteride جهت هیپروتروفی پروستات نیز مصرف می شود. دوز متعارف آن 1 میلی گرم است، که بیمار روزانه یک بار جهت پیشگیری از ریزش مو استفاده می نماید. این قرص در بخش فولیکول مو از تبدیل هورمون تستوسترون به دی هیدروتستون ( که عامل ریزش موی ارثی است ) جلوگیری می کند .

مصرف فیناستراید تا میزان ۸۰% سبب توقف ریزش مو و یا کاهش آن می شود. هم چنان موهایی که اخیرا دچار ریزش شده اند با مصرف این دارو مجدد رشد می کنند .

٢. ماینوکسیدیل :


این محلول به شکل موضعی مورد استفاده قرار می گیرد و به شکل %۲ و ۵% در داروخانه ها موجود است . که نوع ۵% آن برای آقایان و ۲% آن برای خانم ها است. این محلول روزی دو بار و به میزان ١ سی سی مصرف می شود و با مصرف آن رشد مجدد موها حاصل می شود . پس از کاشت مو این محلول جهت فراهمی بستری بهتر برای رویش گرفت ها مورد استفاده قرار می گیرد.

برخی افراد نگرانی از ریزش موها پس از قطع ماینوکسیدیل یا فیناستراید دارند. باید با قطعیت گفت که قطع مصرف این داروها پس از یک دوره ی چندین ماهه پس از کاشت مو منجر به ریزش موهای کاشته شده نمی شود.

پس از کاشت مو معمولا تمامی موارد فوق را جهت بهبود ترمیم زخم ها تا مدت دو هفته و درمان های کمک رویش گرفت ها را تا مدت حداقل شش ماه تجویز می کنند.

 

 

 

 

 

با کاشت موی طبیعی از ریزش موهای موجود فرد (موهایی که در حال حاضر وجود دارند) هم جلوگیری خواهد شد

مشخص است که کاشت مو برای وضعیت فعلی طاسی بیمار انجام شده و درمان دیگری جز تجویز داروهایی مثل ماینوکسیدیل و فیناستراید (اگر اثر کنند) برای ریزش موهای موجود فرد نمی توان انجام داد . ریزش یا عدم ریزش موهای فرد در آینده در رابطه با وضعیت ژنتیکی وی بوده و ارتباطی با کاشت موی فعلی ایشان ندارد.

 لازم به ذکراست که اگر کاشت مو توسط افراد فاقد صلاحیت علمی برای انجام این کار حساس انجام شود احتمال آسیب رسیدن به موهای موجود فرد وجود داشته و ممکن است این موها دچار ریزش شوند ولی در هر حال ریزش موی ژنتیکی وی تحت الشعاع قرارنمی گیرد و سیرخود را طی می کند.
 
تا هر مقداری که فرد تمایل داشته باشد می توان خط رویش مو در جلوی سر را پایین آورد

خط رویش مو درجلوی سر درحقیقت یک نوارباریک از پوست سربوده که حد فاصل پوست بدون موی پیشانی با پوست کاملاً پرموی نواحی پشت این نواراست. طراحی این خط یکسری محاسباتی داردکه رعایت آنها برای حصول نتیجه خوب و طبیعی بسیارمهم است. ازخط رویش مودرجلوی سرتا انتهای چانه را می توان به سه قسمت مساوی تقسیم کردکه عبارتنداز:

الف) ازخط رویش مو تا ناحیه بین دو ابرو
ب) ازناحیه بین دو ابرو تا نوک بینی
ج) ازنوک بینی تا انتهای چانه.

این فواصل بطور نرمال 9 – 7 سانتیمترمی باشند. رعایت دقیق این محاسبه درطبیعی نشان داده شدن خط موی جدیدی که برای بیماردرست می شود، نهایت اهمیت را دارا می باشد.

فاکتورهایی که درطراحی مناسب و صحیح خط موی جلوی سرازسوی پزشک لحاظ می شوند عبارتنداز:
میزان و نوع ریزش موی سر، سن فرد، شکل کلی سربیمار، احتمال ریزش مو درآینده (و لذا نیاز به جلسات بعدی کاشت مو) و انتظارات بیمار. اصرار بیماربه پایین آوردن زیاده ازحد این خط یا گردکردن بیش از معمول آن موجب غیرطبیعی شدن موهای جلوی سرمی گردد و نمای خوبی ندارد. اکثر بیمارانی که با خط موی پیشنهادی متخصص پوست موافقت ندارند، وقتیکه موها درآمدند نظرشان عوض شده و متوجه می شوندکه آن موقع حق با پزشک معالجشان بوده است. 

اغلب افراد روزانه به طور میانگین 50 تا 100 تار موی سر خود را به دلیل ریزش از دست می‌دهند، اما این میزان از ریزش مو کاملا طبیعی است و از نظر ظاهری هم به چشم نمی ‌آید. از طرف دیگر بعضی افراد ممکن است دچار ریزش شدید موی سر شوند و لکه‌های طاسی یا کچلی بزرگ و ناخوشایندی روی سرشان ایجاد شود. به‌نظر می‌رسد علل عمده‌ی ریزش مو در افراد مختلف کمبود مواد مغذی مناسب، کاهش جریان خون به پوست سر و عدم تعادل هورمونی در اطراف فولیکول‌ها همچون تولید بیش ‌از حد هورمون DHT است.

مزوتراپی از روش های غیر تهاجمی زیبایی است که با تزریق موضعی موادی غنی از مواد معدنی، آمینواسیدها، آنزیم ها و ویتامین ها مستقیما به پوست سر تزریق می شود. مزوتراپی یک روش بدون درد و بدون نیاز به بی‌حسی است و با زندگی روزمره بیماران تداخلی ندارد. در این روش از سرسوزن‌هایی با قطر داخلی بسیار کم استفاده می‌شود (ماده درمانی که در طول درمان تزریق می شود بستگی به علت ریزش مو دارد)، که از طریق فرایندهای بسیار منجر به مهار ریزش مو و همچنین افزایش تراکم و حجم موها می شود،

 

 

برقراری تعادل هورمونی و کاهش اثرات هورمون DHT.
گردش خون در پوست سر را افزایش می دهد.
منجر به تشکیل فولیکول های جدید مو می شود.
رشد موهای جدید را افزایش می دهد.
منجر به ضخیم شدن تار موها می شود و همچنین از شکستگی موها جلوگیری می کند.
با بهبود بافت آسیب دیده سر منجر به افزایش تراکم و حجم مو می شود.
مزوتراپی

مزوتراپی از روش های درمانی بسیار پرطرفدار است، زیرا علاوه بر تاثیرات چشمگیر این روش در درمان مشکلات مو:
این روش درمانی کاملا بی خطر و ایمن است.
این روش با بی حسی و بدون بیهوشی انجام می شود.
از آنجایی که ماده ی تزریقی به طور کلی حاوی ویتامین ها، مواد مغذی و دیگر مواد سازگار با بافت مو است، عوارض جانبی و یا واکنش های آلرژیک را به دنبال ندار